Lika nekretnine

Strikoman na terenu!

Objavljeno: 01.07.2016

PROZOR – Fotograf Šime Strikoman, nadaleko poznat po svojima milenijskim fotografijama, krenuo je s pripremama za 517. milenijsku fotografiju. Kako smo već bili najavljivali, ova fotografija bit će sutra popodne snimljena u Obilju, u Prozoru, kod Oriškovićevoga mosta. Sve je to povodom 10. jubilarne Barkanijade.

Strikoman uz pomoć svoje gospođe je u obilasku terena uz rijeku Gacku, ima tu posla i te kako. Lako je biti uzdignut u košari navalnog vozila DVD-a i snimiti, mogao bi to svatko malo umješniji, ali glavni problem je stvoriti na tlu lik u velikim razmjerima, poredati ljude i onda sve to skupa snimiti. U tom grmu leži zec!

Danas popodne i sutra ujutro Strikomani će se latiti 'crtanja' po pokošenima livadama, sutra do 16 uri sve mora biti spremno.

Svatko tko želi biti snimljen na ovoj milenijskoj fotografiji, trećoj u zemljici Gackoj, treba doći u 15:30 uri. Pored sve sile biciklista koji će sudjelovati na Barkanijadi, ne će biti na odmet da se njima pridruže i svi ostali koje veseli ovaj nadasve promidžbeni posao. Uvjet za sudjelovanje je sitan, treba doći u modroj ili tirkiznoj majici ili košuljici. I to je sve.

M. Kranjčević

Foto: I. Banić

 
Novalja.cool
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr
Youtube GlasGacke