Pošalji nam vijest
Početna » Stvari lagane » Slatke brige kajakarenja na Gacki
Slatke brige kajakarenja na Gacki
Slatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na GackiSlatke brige kajakarenja na Gacki
Slatke brige kajakarenja na Gacki
Objavljeno: 12-08-2017

Kajaci i kanui zagospodarili su dijelom Gacke, svaki na svoj način. Crveni, zeleni, plavi, žuti, odnedavno i prozirni…

Sam vlasnik kaže da još nije stigao isprobati prozirne kajake, mladi zaposlenici Ana i Antonio imaju pune ruke (čitaj: usta) posla dok na engleskom ili hrvatskom jeziku uslužno tumače gostima pravila vožnje na Gacki, pa smo upitali same kajakaše ima li razlike između običnih i prozirnih kajaka.

- Kako ne, u prozirnima dobiješ još dodatnu meditativnu zen dimenziju, imaš osjećaj da plutaš direktno na vodi, postaješ dio rijeke, glasio je odgovor.

Vrijedi zabilježiti i da je prošlog tjedna Gackom kajakario prvak Hrvatske u kajaku na mirnim vodama Josip Lenac. Na svom facebook profilu prokomentirao je to ovako: " Prelijepo iskustvo, ugodno gostoprimstvo i organizacija na nivou. Provedite i vi dan u prirodi, dođite u Otočac i uživajte u kajacima, kvadovima i ostalim aktivnostima."

Potpisujemo do zadnje riječi. Više se tu, izgleda, nema što dodati.

Lončar i Tonković u pravi su trenutak 'ušli u vlak' (kajak/kanu)!

Brige su sada samo one – slatke (primjerice, kako rasporediti sve zainteresirane za vožnju baš toga popodneva)!….

 

M.K.G.

Foto: A. I./D.L./M.K.G.

PRINT
Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
 
Novalja.cool
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
www.lastminute-hr.com && www.accommodationprivate.com
Admin stranice