Pošalji nam vijest
Početna » GOSPODARSTVO » Uspješna promocija na Festivalu zelja i meda
Uspješna promocija na Festivalu zelja i meda
Uspješna promocija na Festivalu zelja i medaUspješna promocija na Festivalu zelja i medaUspješna promocija na Festivalu zelja i medaUspješna promocija na Festivalu zelja i medaUspješna promocija na Festivalu zelja i medaUspješna promocija na Festivalu zelja i meda
Uspješna promocija na Festivalu zelja i meda
Objavljeno: 10-09-2017

Ovogodišnji 4. ogulinski Festival zelja i meda ocijenjen je najboljim do sada. U organizaciji LAG-a Frankopan održan je jučer na trgu kod golubice u Ogulinu povodom Dana grada Ogulina, a u izložbeno-prodajnom dijelu festivala sudjelovali su domaći proizvođači zelja, meda, češnjaka i drugih poljoprivrednih proizvoda.

Pridružili su im se i članovi LAG-a iz Otočca, pa su svoje proizvode, med, domaće pripravke i rukotvorine predstavili OPG Nataša Bronzović, OPG Helena Bogdanić, OPG Lucija Sekula i Udruga Gačanka. Promotivne materijale izložila je i TZG Otočca.

Cjelokupni program bio je vrlo sadržajan, uključivao je stručna predavanja o uzgoju kupusa i o potporama Grada Ogulina i sredstvima EU za poljoprivrednike, niz radionica za djecu i odrasle, a za djecu su pripremljeni i edukativni crtići. Za posjetitelje je pripremljena domaća sarma, kao i zabavni program, a nastupale su ogulinske mažoretkinje i mladi lokalni glazbenici.

Održano je i natjecanje u pripremanju masnica, a među 10 natjecateljica i praktički 10 vrsta masnica pobijedila je Nada Kirasić. I masnice su planule, a manifestaciju nije uspjela pokvariti niti kiša, doznajemo od  administrativne stručne suradnice LAG-a Frankopan Lucijane Vidmar. 

 

M.K.G.

Foto: facebook

PRINT
Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
 
Novalja.cool
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
www.lastminute-hr.com && www.accommodationprivate.com
Admin stranice