Lika nekretnine

Dosta prometnih

Objavljeno: 04.12.2017

OTOČAC - Tijekom proteklog vikenda (1. – 4. prosinca) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, šest prometnih nesreća i jedna dragovoljna predaja minsko-eksplozivnog sredstva.

U petak, 1. prosinca u Senju, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil gospićke registracijske oznake iz kojeg je ukrao kovanice. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će podnijeti kaznenu prijavu nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se jučer u 15:15 sati na dionici autoceste kod Perušića kada je 54-godišnjak iz Svete Nedelje upravljajući osobnim automobilom udario u zemljani nasip, nakon čega se automobil prevrnuo na krov. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 58-godišnja Benkovčanka te je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (1) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 63 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Gospiću kod 51-godišnjeg Hrvata (1.73 g/kg).

Jučer je Perušićanin dragovoljno predao 52 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik protueksplozijske zaštite ove policijske uprave izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr