Lika nekretnine

Prijave na natječaj - katastrofa i snaga sustava civilne zaštite

Objavljeno: 13.02.2018

Natječaj izradu likovnih, literarnih i foto radova djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, te djece i mladih s posebnim obrazovnim potrebama iz Republike Hrvatske na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite. 

U cilju podizanja svijesti o postojanju prijetnji od prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa, Državna uprava za zaštitu i spašavanje i ove godine pokrenula je aktivnosti kojima se djeca i mladi informiraju i educiraju o mogućim prijetnjama od katastrofa te sustavu civilne zaštite u Republici Hrvatskoj.

Radovi tematski moraju biti vezani uz: prirodne katastrofe, tehničko-tehnološke katastrofe, snage sustava civilne zaštite, žurne službe. 

Natječaj se objavljuje u osam kategorija: 

- likovni radovi djece starije predškolske dobi

- likovni radovi učenika od I. do IV. razreda osnovne škole

- literarni radovi učenika od I. do IV. razreda osnovne škole

- likovni radovi učenika od V. do VIII. razreda osnovne škole

- literarni radovi učenika od V. do VIII. razreda osnovne škole

- foto radovi učenika srednjih škola

- literarni radovi učenika s posebnim obrazovnim potrebama

- likovni radovi učenika s posebnim obrazovnim 

Pod kategorijom 7. i 8. podrazumijevaju se učenici s posebnim obrazovnim potrebama u redovitim školama kao i učenici u posebnim odgojno-obrazovnim ustanovama. 

Područni ured za zaštitu i spašavanje Gospić tijekom mjeseca listopada 2017. godine obavijestio je sve odgojno-obrazovne ustanove na području Ličko-senjske županije o uvjetima provedbe Natječaja. 

Stoga podsjećamo da je Natječaj otvoren do 23. veljače 2018. godine, svi zainteresirani mogu dostaviti radove na adresu: Područni ured za zaštitu i spašavanje Gospić, Kaniža Gospićka 4, 53 000 Gospić.

Više o samom Natječaju možete naći na :

http://duzs.hr/natjecaj-za-izradu-likovnih-literarnih-i-foto-radova-djece-i-mladih/

Joso Živković

 

 

 

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr