Lika nekretnine

Donov tjedni CROSSING na Nacija.hr

Objavljeno: 07.06.2018

KOMPOLJE – Don Angjelo Kaćunko je, nije to nikakva novost već notorna činjenica, pravi medijski mag. Snalazi se on u tome kao ribica u vodi, ne možeš je lako rukom uloviti, a imaju problema i oni koji pokušavaju i s mrežama krupnijeg i sitnijeg oka. A kako ćeš uloviti takvu ribicu, zvanu don Angjelo, kad je ona, ribica, mudrija od svojih ribolovaca. U tome je sva tajna.

Odnedavna don Angjelo piše za Naciju.hr urednika Elvisa Duspare. A ovaj portal zamišljen je kao mjesto gdje će se širiti isključivo dobro uvažavajući različite stavove i mišljenja te kao takva daje prostor različitim autorima vodeći pri tome računa da se uvijek pazi na dostojanstvo ljudske osobe držeći se pravila: “Sudi grijeh, a ne grješnika.”. A tu je don Angjelo posve kod kuće.

Kako nam je sa zagonetnim smiješkom na rubu usana priopćio, pisat će tjedne osvrte na „hrvatske specijalitete u glupostima“ pod nazivom „Donov tjedni CROSSING“. Nije htio ništa više dodati, osim jedne riječi: čitajte!

Pa ne preostaje ništa drugo nego latiti se računala, pametnoga telefona i – čitati. Vjerojatno će se imati što i – pročitati. Jer sam autor, da je kojim slučajem biskup, a srećom nije, za svoju maksimu bi imao „Sionu za ljubav ne ću šutjeti!“ (Izaija 62,1). I ne šuti.

M. K.

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr