Lika nekretnine

Ponovno pad motociklista s motora

Objavljeno: 13.06.2018

U protekla 24 sata (12./13. lipnja 2018. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća i tri narušavanja javnog reda i mira.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice i Otočca. U njima je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije lakše. 

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila jučer u 15.25 sati u Tuku Bjelopoljskom, Općina Plitvička Jezera, kada je 54-godišnjak iz Zagreba, upravljajući motociklom zagrebačke registracijske oznake, započeo pretjecati vozilo ispred sebe, iako se iz suprotnog smjera kretalo drugo vozilo te je naglo zakočio i pao s motociklom na kolnik. Vozač motocikla je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Apeliramo na sve koji uživaju u vožnji motociklom da ne pridonose crnim brojkama nego da poštujući propise, defenzivnom vožnjom i promišljanjem, u prvom redu o sebi samima, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu, pomognu da svako njihovo putovanje završi sretno na željenom odredištu.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice (2) i Otočca (1).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Otočca, te svađom i vikom na području Korenice i Karlobaga.

Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

PU ličko-senjska

Foto: Ilustracija

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr