Lika nekretnine

MASONI NAREDILI NASELJAVANJE MIGRANATA: Udar na EU i katoličku crkvu!?

Objavljeno: 23.12.2018

Činjenica je da je ova izbjeglička kriza pokazala pravo lice svijeta. Odnosno, drugim riječima, vrhuška svijeta itekako se povezala, ali i  prokazala. Potrebno je samo povezivati kockice u slagalici, Masoni su naredili Europi uvoz izbjeglica…
 

Masoni su naredili Europi uvoz izbjeglica

Na površinu su isplivali oni koji su “za”, kao i oni koji su “protiv”. Tako je uz masovne medije, Ujedinjene nacije i ostale organizacije svoj glas za izbjeglice dalo i masonsko društvo širom svijeta.

Naime, čak 28 velikih loža slobodnih zidara potpisali su službenu izjavu u kojoj, rijetko viđenom otvorenošću, razjašnjavaju fenomen useljavanja bez ograničenja i bez pravila koji upravo paraliziraju Europu. Fenomen koji pokazuje sve veći jaz između elita i naroda.

Među potpisnicima nalaze se Veliki orijent Francuske, Velika loža Austrije, Veliki orijent Švicarske, Velika loža Francuske, Veliki orijent Belgije, Velika loža Belgije, Veliki orijent Hrvatske, Velika loža Srbije, Veliki orijent Irske, Velika loža Italije, Veliki orijent Luksemburga, Veliki orijent Poljske, Veliki orijent Portugala, Veliki orijent Grčke, Ženska velika loža Turske i još mnoge druge.

Masoni zahtijevaju …

Masoni od europskih vladara ne zahtijevaju samo prihvat svih useljenika, nego puno više od toga. Od europskih vladara masoni očekuju masovno primanje i implementiranje migranata u društvo – dugoročno. Masoni svijeta tako su pokazali začuđujuće jedinstvo koje se ogleda kroz faktičku konvergenciju sa službenim strategijama Europske unije i većine članica EU. Potpuna jednakost između slobodnog zidarstva i političkih činovnika i čelnika rijetko je ovako očigledno iskazana.

“Suglasje ima jedan cilj – podrivanje temeljnih elemenata naše društvene zajednice kao što su domovina, identitet, narod”, piše Corrispodenza Romana.

Službeni dokument masonskih loža obrazložio je zahtjev za useljavanjem bez ograničenja nadvladavanjem ,”nacionalnih egoizama” i davanjem prednosti ,”općim interesima” koji nisu pobliže definirani i koji zahtijevaju, “inovativnu politiku dobrodošlice”.

Lože opominju i prijete …

Lože ne spominju samo uzvišene namjere, nego izriču i opomenu. Ako vlade ne budu svoje granice držale otvorene i time ne budu ispunile njihov zahtjev, doći će do “podjela i konflikata”  i do “ponovnog oživljavanja nacionalizama” u Europi, a to je nešto što se po
njima mora “satrti”.

Europske masonske lože ne kažu kako treba postići kvadraturu kruga, kako se interesi izbjeglica i sve više rastuće bujice useljenika mogu uskladiti s interesima europskih naroda. Slobodnim zidarima je dovoljno javno definirati fiksnu točku kao uvjet bez koga se ne može.

Sad se vidi tko je ‘ZA’, a tko ‘Protiv’

S obzirom na to da je masonerija u direktnom sukobu s katoličkom Crkvom koju je ona protjerala još 1738. godine kada je katolicima zabranjeno da ulaze u masonska društva, jasno je kao dan tko je “za”, a tko “protiv” planske migracije naroda. Danas postoje masonske naredbe koje mora da sprovodi katolička Europa. Cilj je jednostavan, uništenje katoličke Crkve, kršćanstva, ali i svih drugih naroda a onda uspostavljanje “Minios” jednoumlja.

“Europska unija mora biti model buduće svjetske države – ona mora obuhvatiti zemlje Bliskog istoka i sjevernu Afriku” izjavio je davne 2007. godine David Miliband za BBC.

Malo tko zna tko je Miliband, iako je ovaj čovjek osoba koju bi trebalo zapamtiti. On je konzultant mnogih svjetskih konzorcija, vlada itd. Član je Rockeffelerove Trilateralne komisije.

Njegov profil je  profil globalnog managera – bio je najmlađi ministar vanjskih poslova u Velikoj Britaniji, brat mu je do skoro bio vođa laburističke stranke u Engleskoj, glavni u vrhu svijeta za oceanografiju i održivi razvoj. Osim toga, kao bivši ministar vanjskih poslova u Velikoj Britaniji rekao je još neke stvari! Osim što je 2007. jasno najavio da je Europa Novi svjetski poredak u malom, on je rekao kako se u ostvarenju tog cilja mora i smije upotrijebiti i meka i tvrda sila.

Nakon svega ovoga jasno je da ovdje nije riječ o izvanrednim događajima koji su zatekli Europu, već o pomno planiranoj stvarnosti

Čak su i televizijski novinari u utorak  na granici u Tovarniku jasno rekli dok su čekali autobuse da su se u Šidu kod hrvatske granice izgradili prihvatni centri još prije godinu dana.

Croative.net

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr