Lika nekretnine

CB Mistral pobjednik malonogometnog turnira MAKA

Objavljeno: 29.12.2018

U sportskoj dvorani Otočac završen je večeras tradicionalni 11.malonogometni memorijalni turnir Mario Cvitković-Maka. Deset dana veliki broj igrača izmjenjivali su svoje snage na parketu dvorane, a bodrilo ih je svaki dan više stotina navijača. Odigrano je veliki broj utakmica, napetih i uzbudljivih, nerješenih rezultata i šesteraca, suza ( znojnih lica) i puno dobrog raspoloženja.

Jučer su odigrane utakmice mladeži U-14 i U-16.

U finalu su igrali za treće mjesto Lika boys i CB Pekara FM rezultat 3 - 4, treće mjesto zasluženo pripalo CB Pekara FM. Za prvo mjesto su igrali CB Mistral i CB LA & VS Lončar te su nadmoćniji i više sportske sreće imali CB Mistral pobijedivši 2:0 i tako osvojili ovogodišnji turnir i vrijednu nagradu od 12.000,00 kuna. 

Najbolji golman turnira je Ante Krznarić a priznanje mu je uručio predsjednik Zajednice sportova Grada Otočca Nikola Pemper.

Najbolji igrač turnira je Matija Ostović, priznanje mu je uručio predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milan Radošević.

Najbolji strijelac turnira je Karlo Tomljenović, a priznanje mu je uručio tajnik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije Vladimir Romić.

Pehar, medalje i novčanu nagradu od 2.000,00 kuna za 3.mjesto CB Pekarna FM , uručio je trener seniora MNK Otočac Željko Tonković.

Drugo mjesto pripalo je CB LA & VS Lončar, pehar, medalje i novčanu nagradu od 6.000,00 kuna uručio je predsjednik MNK Otočac dr.Marijan Erceg.

Pobjednik turnira i prvo mjesto osvojio je CB Mistral, pehar, medalje i 12.000,00 kuna novčane nagrade uručio je zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković.

Prijelazni pehar pobjednicima turnira CB Mistral uručio je Dario Cvitković brat od pokojog Marija Cvitkovića-Make.  

Vrijenu nagradu posjetitelja od publike osvojio je jedan mladić i to mobitel vrijednosti 1.100,00 kuna sponzora Timbertrade Otočac.

Voditelj turnira Žarko Furlan zahvalio se svima ekipama koje su se takmičile, igračima, sucima, posjetiteljima i sponzorima. 

Čestitke svima ! 

I.B. 

 

 

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr