Lika nekretnine

BELJAK: Duboko vjerujem u bratstvo i jedinstvo hrvatskog i srpskog naroda

Objavljeno: 08.01.2019

Na Božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća Nagradu Svetozar Pribičević, koja se dodjeljuje za unapređenje hrvatsko-srpskih odnos dobio je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Nakon uručenja nagrade Beljak je u zahvalnom govoru rekao je kako “duboko vjeruje u bratstvo i jedinstvo hrvatskog i srpskog naroda”.

Njegova izjava odjeknula je u hrvatskoj javnosti, a neslužbeno je informacija da nije dobro primljena ni među članovima Hrvatske seljačke stranke koju je posljednjih mjeseci napustio veći broj članova.

HSS je ostao i saborskog zastupnika Mladena Madjera, koji je prešao u Bandićev klub te  glavnog tajnika Ilije Ćorića koji je isključen jer je podržao proračun Grada Zagreba.

Bivši predsjednik zagrebačkog HSS-a Nenad Matić u izjavi za medije kaže da mu je žao što Beljak tako nešto nije izgovorio prilikom kandidature za mjesto predsjednika stranke jer ga sigurno dio delegata ne bi podržao.

Beljakova izjava sarkastično se komentira na društvenim mrežama i konfrontira s izjavom utemeljitelja HSS-a Stjepana Radića koji je kazao “Nikad više u Beograd”.

(…)

Maxportal.hr

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr