Lika nekretnine

Danas oblačno uz slab snijeg

Objavljeno: 10.01.2019

Prema obavijesti DHMZ-a RH danas će u unutrašnjosti prevladavati oblačno. Slabe će oborine biti osobito u prvom dijelu dana, uglavnom snijeg uz stvaranje tanjeg snježnog pokrivača ponajprije u gorskim predjelima. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Najviša temperatura između 0 i 5, te od 6 do 10 °C na obali i otocima.

Gorski kotar i Lika 

Pretežno oblačno uz slab snijeg i stvaranje snježnog pokrivača, osobito u Lici. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura od -6 do -2, a najviša dnevna između -1 i 3 °C.

Prognoza za sutra: Djelomice, a na Jadranu i pretežno sunčano. U prvom dijelu dana na kopnu oblačnije, a malo snijega može pasti ponajprije na istoku zemlje i u gorju. Umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu i jaka bura s olujnim udarima slabjet će prema kraju dana. Najniža jutarnja temperatura od -6 do -1, na Jadranu od -1 do 4, a najviša dnevna između 0 i 4, a na Jadranu od 4 do 8 °C.

DHMZ / I.B. 

 

 

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr