Lika nekretnine

Blagoslovna oluja u Švici uspjela!

Objavljeno: 22.01.2019

ŠVICA - Upravo kako je bilo najavljeno, u ponedjeljak su četvorica svećenika oko 9 sati krenuli iz četiri smjera (strane svijeta) u blagoslovni pohod kućama odnosno obiteljima župe Sv. Ivana Krstitelja u Švici.

U 'akciji' su, zajedno sa svojim pomoćnicima, sudjelovali Ivica Miškulin (Tisovac i Lipovlje), Andrija Kekić (Kranjsko selo i dio Dolnje Švice), Jure Ladišić (smjer "Od granice do Dragice", tj. od tunela do mosta) i don Angjelo (od škole prema Kompolju: Burićev klanac, Majerova glavica, Kostelčevo selo i Cvitkovićevo selo). Ostala je kao 'enklava' samo Gornja skela, a osim toga u svim "kvartovima" po nekoliko kuća u kojima nije bilo nikoga ili "nisu čuli zvono" - njih će pokušati 'osvojiti' don Angjelo u petak i/ili u subotu - ovisno o vrjemenskim (ne)prilikama. Svi svećenici zahvaljuju župljanima Švice na srdačnom prijamu, pobožnom sudjelovanju u molitvi te darovima njima i ministrantima, kao i obiteljima koje su ih ugostile za ručak.

A, uz to, P.U.Ž. don Angjelo također zahvaljuje kolegama na spremnosti za sudjelovanje u blagoslovu, po kojoj je plan 'akcije' mogao biti ispunjen gotovo savršeno, unatoč njihovim osobnim obvezama i snijegu koji je padao cijeli dan.
Obavijest o nastavku blagoslova u petak-subotu bit će objavljena najkasnije u četvrtak navečer.

A.K./M.K.

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr