Lika nekretnine

Opet spominjali Vukovar i veličali ratnog zločinca

Objavljeno: 03.03.2019

U subotu je na beogradskoj Marakani odigran 159. “večiti derbi” između Crvene zvezde i Partizana. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a inače Zvezda na ljestvici srpske lige ima veliku prednost u odnosu na konkurenciju i teško je vjerovati da se srpski predstavnik u Ligi prvaka ove sezone neće domoći nove titule.

Naravno, osim same utakmice na terenu, odvijala se i velika utakmica na tribinama. Kao i obično, stadion je gorio, a Delije, kako se zovu navijači Crvene zvezde, napravile su bakljadu o kojoj bruje svi srpski mediji, na sva zvona.

Ono što bi hrvatsku javnost ponovo moglo zabrinjavati je, već standardna zastava Srbije na kojoj ćiriličnim slovima piše “Vukovar”. Ona je i jučer imala svoje mjesto na sjevernoj tribini i jako je boljela svakog onog tko je Hrvat ili tko se Hrvatom osjeća.

Da stvar bude još gora, takvu su zastavu tamo donijeli i postavili je navijači Crvene zvezde upravo iz Vukovara. Takvih ima mnogo, napose iz Borovog sela. Ipak, ne možemo preko toga prijeći…

Veličao se Draža Mihajlović, Đujić, Mladić i ostala ekipa odgovorna za masovne zločine u 20. stoljeću. I to je valjda isto već standardno…

Dnevno.hr

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr