Lika nekretnine

Ministar Tolušić: pomoći ću da Otočcu vratimo ispostavu Agencije za plaćanje u poljoprivredi

Objavljeno: 06.03.2019

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić posjetio je danas Otočac gdje ga je dočekao predsjednik Gradskog vijeća Grada Otočca i predsjednik GO HDZ-a Otočac dr. sc. Branislav Šutić sa suradnicima i OPG-ovcima te malim pilanarima sa područja Grada Otočca s kojima je ministar održao sadržajan sastanak u interesu razvoja poduzetništva i zapošljavanja ljudi.

Branislav Šutić naglasio je ministru Tolušiću problem sa gašenjem Agencije za plaćanje u poljoprivredi koja je do nedavno radila u Otočcu u kojem ima oko 1.500 OPG-ova, odnosno najviše u županiji, dok se sada kako je istaknuo Šutić i Vrhovine i Brinje koji zajedno sa Otočcem imaju oko 2.000 OPG-ova moraju voziti u Gospić. Šutić je zamolio ministra zbog velikog broja OPG-ovca u Otočcu i troškova koje isti imaju zbog putovanja u Gospić pomogne da se ispostava vrati u Otočac.
 
Ministar Tolušić rekao da je to moguće, da će razmotriti prijedlog te da misli da bi se sljedeću godinu u Otočcu mogla vratiti ispostava za Otočac, Vrhovine i Brinje.
 
S.B.
 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr