Lika nekretnine

Kuglački klub “Velebit“ uspješno okončao sezonu

Objavljeno: 24.03.2019

Gostujući u Osijeku kod istoimenog kluba 18-tim kolom 1. HKL okončala je sezonu 2018/2019., a kuglači ekipe Velebit iz našeg grada tijesnim porazom 5:3 uspješno su sezonu priveli kraju.

Iako je to bilo posljednje kolo ove sezone, kuglači Velebita već su na vrijeme osigurali opstanak u 1.Hrvatkoj ligi,no to nažalost nije pošlo za rukom ekipama Poštara iz Splita i ekipi Kandita iz Osijeka.

Sve to govori da će gradovi Osijek i Split u nadolazećoj sezoni nastupiti sa po jednom ekipom u 1.kuglačkoj ligi. Susret u Osijeku u sportskom centru Pampas nije niti jednoj ekipi značio nešto više od pobjede oba kluba nastupili su uobičajeno u najjačem sastavu.

Na kraju rezultat susreta izgledao je ovako: K.K.Osijek porušio je 3399.čunja, dok je ekipa Velebita porušila 44.čunja manje odnosno 3355.č.

Kod domaćina najbolji pojedinac bio je ovaj put Dario Radoš s 600.č.,dok je kod gostiju to bio opet Branko Šebalj u ovoj sezoni pridruženi član. Na vrhu tablice očekivano je zauzeo 1.mjesto Zaprešić,dugo ekipa Mertojak iz Splita a treće Grmoščica iz Zagreba.

Susret je vodila simpatična gospođica Zorica Todić,a kraj sezone okončan je uobičaje zajedničkim druženjem.

Obično na kraju sezone zbrajaju se rezultati tako da je za spomenuti da je ekipa Velebita iz Otočca u ovoj takmičarskoj sezoni oborila 31220.čunja u gostima i 31754.čunja kod kuće da bi na kraju to iznosilo 62974.č.

Prosjek oborenih čunjeva u gostima iznosio je 578.,dok je to na domaćem terenu iznosilo 582.čunja. Mnogi bi rekli pa to je super,no ostale ekipe postigle su također zavidne rezultate tako da se za narednu sezonu u jesen treba „naoštriti“ još bolje.

Naravno kuglanju nije kraj, stoga period koji predstoji treba iskoristiti što bolje a naša želja i podrška biti će naravno uvijek prisutna.

 

Tekst i snimci:

Stjepan Brajković – Murta

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr