Lika nekretnine

Počeli otimati ljude, pitanje dana kada će početi i ubijati

Objavljeno: 10.05.2019

Skupina migranata u srijedu je na području Bele krajine u Sloveniji otela 79-godišnjeg muškarca. Strpali su ga u prtljažnik automobila i uputili se prema Italiji, piše 24ur.   Četvorica su migranata u selu Mali Nerajec, na području Bele krajine, otela 79-godišnjeg mještana iz njegova vinograda. Muškarca su vezali užem i ugurali ga u prtljažnik njegova automobila te se uputili u smjeru Italije.

Prema neslužbenim informacijama, počinitelje su već preuzele talijanske sigurnosne vlasti, a zasad nema informacija o zemlji podrijetla migranata otimača.

Kako doznaje portal 24ur, slovenski policajci povećali su aktivnosti na području Snežnika, uključujući i posebne policijske jedinice, a uključila se i vojska.

Kći otetog: Bila sam u šoku

Nataša, kći otetog muškarca, ispričala je za lokalni radio Odedo kako je njezin otac u ranim jutarnjim satima otišao u vinograd iznad njihova sela, a posljednji su se put čuli nešto poslije podneva. Tada joj je otac rekao da su u vinograd došla dva gosta koji su se predstavili kao arheolozi i željeli su pregledati vinograd.

Nakon toga je vidjela očev automobil da je prošao pokraj kuće. Nakon nekog vremena obitelj je nazvala gospođa iz Snežnika i rekla da je njezin otac kod nje. Čovjeka su otimači izbacili iz auta u šumi, a on je kucao na vrata prve kuće na koju je naišao i od tamo nazvao obitelj.

“Bila sam u šoku jer nisam znala što moj otac radi u Sežani u šest sati poslijepodne. Rekao mi je da su ga vezali, stavili u prtljažnik i odvezli, te ga izbacili iz automobila u šumi pokraj Sežane.”, ispričala je potresena kćer za 24ur.

PDN

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr