Lika nekretnine

Tigrovi iz Zagreba poklonili se poginulim braniteljima u Otočcu

Objavljeno: 10.05.2019

OTOČAC - Veterani gardijske brigade "Tigar" iz Zagreba danas u 13,00 sati, u Otočcu kod Spomenika braniteljima odali su počast i zapalili svijeću poginulim braniteljima u Domovinskom ratu sa područja Grada Otočca. Njih 11-storica povodom održavanja 25. Memorijalnorijalnog malonogometnog turnira Damir Tomljanović - Gavran, Seline- Starigrad vozi se biciklima od njegove rodne kuće u Krivom Putu do Starigrada.

Stožerni brigadir Damir Tomljanović - Gavran bio je uzor svojim suborcima u mnogo čemu, zato poslije njegove smrti uvijek iznova u raznim prilikama oživljavaju sjećanje na njega i njegove vrline, ali i u spomen na sve poginule hrvatske vitezove.

Jednostavan i samozatajan ucrtavao je put iznimnog bojovnika i čovjeka, pokazao je kako se voli domovina za koju je i svoj život položio.Dokazivao se uvijek djelima, nikad riječima. Uvijek prvi, uvijek ispred, uvijek posljednji kada bi se trebalo privremeno povući. Svoje borce nikada nije ostavljao, jer od svega najviše je cijenio njih. Stoga je bio voljen kao čovjek, a cijenjen kao zapovjednik. Imao je veliko srce, veliko kao Velebit.

I.B.

 

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr