Lika nekretnine

Svečani koncert u Zagrebu pomaknut u subotu

Objavljeno: 30.05.2019

Koncert Miroslava Škore, organiziran  povodom 30. obljetnice pjesme 'Ne dirajte mi ravnicu', ali i Dana branitelja grada Zagreba i Dana grada Zagreba, koji se trebao održati u četvrtak 30. svibnja održat će se dan kasnije, u petak 31. svibnja od 21 sat. 

Povodom novog termina koncerta Miroslava Škore oglasio se i grad Zagreb.

"Zbog najave kiše koncert u povodu Dana  branitelja grada Zagreba i Dana  grada  Zagreba održat će se u novom terminu, u petak 31. svibnja s početkom u 21 sat.  Na svečanom  koncertu Miroslava Škore i Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije na fontanama u Ulici Hrvatske bratske zajednice obilježit će se i 30-ta godišnjica pjesme 'Ne dirajte mi ravnicu'.

Izvedbu pjesme koja slavi 30. obljetnicu pratit će Akademski zbor Ivan Goran Kovačić te 1000 tamburaša koji samo za ovu prigodu stižu iz cijele Hrvatske – od Osijeka, Slavonskog Broda, Siska, Tovarnika, do Rijeke, Kutine, Virja i Grubišnog Polja.

 Uz pjesmu koja slavi svoj 30. rođendan, a koja je nastala 1989. u vrijeme agresije na Hrvatsku pod izvornim nazivom Ja ću se vratiti publika će moći uživati i u svima znanim Škorinim evergrinima - Svetinja, Šumi, šumi javore, Milo moje, Moja Juliška, Tajna najveća…

Koncert je ujedno i jedan u nizu programa organiziranih u povodu obilježavanja Dana grada Zagreba. Tako će i ove godine u gradske muzeje u petak, 31. svibnja ulaz biti slobodan, a  kao i svake godine održat će se i procesija sa svijećama i slikom Majke Božje od Kamenitih vrata", navodi se na službenim stranicama grada Zagreba.

Direktno.hr

(A na ovom koncertu među 1000 tamburaša trebaju nastupiti i članovi Tamburaškog orkestra Gackoga pučkom otvorenog učilišta.)                                                

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr