Lika nekretnine

Brinjaci osvojili četiri medalje u taekwandou

Objavljeno: 28.10.2012

Humanitarno, već tradicionalno međunarodno taekwondo natjecanje za djecu i mlade 14. JASTREB OPEN, održano je 27. listopada 2012. godine u sportskoj dvorani "Sutinska vrela", Podsusedski trg 14b sa početkom u 09:30 sati. Protokol svečanog otvaranja u nazočnosti brojnih medija i osoba iz kulturnog i javnog života grada i države započeo je  u 13:00 sati.

Rekordan broj od 910 natjecatelja iz 76 klubova i 6 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Slovačka, Srbija) odmjerili su svoje snage. U sklopu navedenih nastupili sui 2 nacionalna tima (Mađarske i Slovačke).

Na 14. Jastreb open turniru u Zagrebu nastupilo je i sedam natjecatelja iz TKD klub Brinje.

Ostvarili su slijedeće rezultate:

1) Andrea GALETIĆ (1. mjesto - zlato),
2) Matea BORIĆ (2. mjesto - srebro, izgubila na zlatni bod u finalu),
3) Monika BORIĆ (2. mjesto - srebro, izgubila na zlatni bod u finalu),
4) Mihaela BOLJEŠIĆ (3. mjesto - bronca, zbog ozljede predala polufinalnu borbu).

Još su nastupili: Vlatko Bolješić, Ana Vičić i David Šebalj.

Ovogodišnja humanitarna akcija provodi se pod geslom: „NE POSTOJE VELIKE STVARI,SAMO MALE STVARI UČINJENE S PUNO LJUBAVI“, a posvećena je dječaku Mateu Bešiću koji zaostaje u razvoju zbog težeg oštećenja mozga i koji je svakodnevno uključen u integralnu neuro rehabilitaciju koja je u nekoliko slučajeva polučila uspjehe. Obitelji Bešić to je zadnja nada da dijete progovori, prohoda i dobije šansu za školovanje. Obzirom da se radi o obitelji sa 3 djeteta u kojoj je zaposlen samo jedan roditelj i izuzetno skupoj terapiji koja se provodi u Zagrebu u kojem ova peteročlana obitelj iz Baranje mora plaćati najam stana zbog svakodnevnog provođenja terapije odlučili smo pružiti potporu u nastojanju izlječenja 2,5 godišnjeg Matea.

Za vrijeme natjecanja u predvorju koje se nalazi u sklopu sportske dvorane bila je istaknuta donacijska kutija na info pultu kluba u koju je svaki posjetitelj i sudionik mogao svojim dobrovoljnim prilogom, sukladno vlastitim mogućnostima, pridružit se humanitarnoj akciji.


Čestitamo!

I.B.

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr