Lika nekretnine

Brinje: vrijeđali i tukli konobarice

Objavljeno: 13.12.2012

 

Zbog povećanog interesa javnosti vezano za narušavanje javnog reda i mira na području Brinja, Policijska uprava ličko-senjska izdala je sljedeće priopćenje: 

 

U nedjelju, 9. prosinca, oko 19 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Brinju, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, koje su izazvali 43-godišnjak i 47-godišnjak, obojica s područja Brinja, tako što je 43-godišnjak verbalno napao vlasnicu i zaposlenicu tog ugostiteljskog objekta, dok je 47-godišnjak fizički napao vlasnicu, nakon čega su se obojica udaljili iz ugostiteljskog objekta. Poslije određenog vremena 43-godišnjak se ponovno vratio do istog ugostiteljskog objekta gdje je na silu pokušao ući unutra, galameći i udarajući po ulaznim vratima. U daljnjem narušavanju javnog reda i mira spriječili su ga policijski službenici, nakon čega su ga sukladno članku 137. Prekršajnog zakona priveli u prostorije Policijske postaje Otočac, gdje mu je određeno zadržavanje. 

 

Istog dana oko 19,30 sati, 47-godišnjak je otišao u drugi ugostiteljski objekt u Brinju, gdje je također narušavao javni red i mir, na način da je nakon što mu je zaposlenica odbila dati alkoholno piće zbog alkoholiziranosti, nju fizički napao ošamarivši ju više puta, a potom napao i drugu zaposlenicu koja je pokušala pobjeći, ali ju je on sustigao, srušio na tlo i više puta udario po tijelu, nakon čega se udaljio iz ugostiteljskog objekta. U tom narušavanju javnog reda i mira, obje zaposlenice lakše su ozlijeđene. 

 

Protiv 43-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (narušavanje javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način), dok su protiv 47-godišnjaka, za kojim se još traga, također podnijeti optužni prijedlozi zbog prekršaja iz čl. 6. istog Zakona.

 

MUP/ PU ličko-senjska

 

Foto arhiv: centar Brinja

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr