Lika nekretnine

9. Barkanijada - u Otočcu 27. lipnja

Objavljeno: 04.06.2015

OTOČAC – Uvelike već teku pripreme za održavanje 9. Barkanijade – Memorijalne Barkanove biciklijade. Organizator ove manifestacije je Biciklistički klub Barkan iz Otočca, a utrka će biti održana 27. lipnja (subota). Start utrke će biti na Trgu dr. Franje Tuđmana u Otočcu (gradski park), okupljanje natjecatelja je od 14 do 16:30 sati, kada će biti dodijeljeni i startni brojevi. Svi oni koji se žele natjecati dužni su uplatiti startninu od 70 kuna, dok su članovi BK Barkan i djeca povlašteni, njima je startnina 40 kuna.

Kao i prošlih Barkanijada, postoje dvije utrke, natjecateljska i rekreativna. Natjecateljska je duga 33,5 kilometara i započinje u 17 sati, dok je rekreativna od 13 kilometara i počinje u 17:15 sati. Oni koji žele na stazi trenirati mogu to učiniti na dan utrke već od 9 sati izjutra.

Pravo nastupa imaju svi zainteresirani za natjecateljsku i rekreativnu vožnju, od 7 do 77 godina. Mlađi od 15 godina mogu sudjelovati na biciklijadi uz pismeno odobrenje roditelja. Svima natjecateljima i sudionicima bit će osigurana medicinska i tehnička pomoć, zatim okrjepa na stazi, a nakon utrka će biti u gradskom parku zajednička večera. Proglašenje pobjednika bit će u 19:30 sati u gradskom parku.

Predprijave se zaprimaju od 15. do 26. lipnja na e-mail: bk.barkan@gmail.com .

Više o ovoj biciklističkoj utrci može se pogledati na: https://barkanbike.files.wordpress.com/2015/06/raspis-barkanijade-2015.pdf

M. Kranjčević

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr