Lika nekretnine

Monika Imerović na konferenciji ŽeneITočka

Objavljeno: 05.12.2018

Sutrašnja konferencija Žene i točka sastoji se od 3 bloka – prvi je posvećen inspirativnim ženskim pričama i projektima, drugi u fokusu ima temu zdravlja kao ključa uspješnosti poduzetnica, a treći govori o važnosti financiranja, edukacije i umrežavanja.

U drugom bloku sudjeluje i Monika Imerović, certificirana instruktorica fitnessa, direktorica i suvlasnica brenda i dućana sportskih suplemenata „BUDI VELIK“.

Nakon završetka opće gimnazije u Otočcu, završila je Ekonomski fakultet u Rijeci gdje započinje njezina ljubav prema fitnessu. Poslije četiri godine rada u struci u Zagrebu, kao marketing communication manager, upoznala je svog sadašnjeg supruga Sandija Imerovića s kojim otvara prvu tvrtku i dućan sportskih suplemenata „BUDI VELIK“ te se u potpunosti posvećuju fitnessu.

"Nešto kasnije, ponukana velikim brojem zadovoljnih klijenata, otvaram tvrtku „IMAJ CILJ“ koja je u potpunosti posvećena individualnom pristupu i radu s klijentima.", kaže Monika.

Trenutno je na magisteriju novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, gdje nastavlja njegovati ljubav prema pisanju i fitnessu.

Misao vodilja Monike Imerović je: "Volja, upornost i karakter. BUDI VELIK. Imaj cilj."

 

Advent u Otočcu/M.K.G.

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr