Lika nekretnine

Seminar Kako izraditi investicijsku studiju - 12. ožujka

Objavljeno: 03.03.2019

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora po drugi put organizira besplatan seminar o izradi investicijske studije s elementima poslovnog plana. Ovaj seminar bit će održan u utorak, 12. ožujka, od 10 do 17 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Rijeka. Seminar je namijenjen za sudionike iz Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije.

Na seminaru će biti riječi o tome što je investicijska studija, kakva je struktura investicijske studije prema preporučenom sadržaju investicijske studije HBOR-a s fokusom na ključne dijelove studije, što je to poslovni plan, zbog koga se radi, koja su ključna pitanja za izradu, kakva je struktura poslovnog plana, kakva je struktura poslovnog plana prema preporučenom sadržaju poslovnog plana HBOR-a te kako se izrađuje financijska projekcija u Excellu – jednostavni model.

Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima (početnicima, ali i već iskusnim poslovnim ljudima), menadžmentu i specijalistima, predstavnicima javne i lokalne samouprave, klastera i ostalih poslovnih udruženja te poslovnim subjektima koji planiraju tražiti određeni oblik financiranja (ulagač, strateški partner, banka, EU sredstva, državne institucije).

Prijave se u Županijskoj komori Rijeka zaprimaju do 8. ožujka ove godine.

M. K.

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr