Lika nekretnine

Dubravko Ponoš direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na radnom sastanku s gradonačelnikom Stjepanom Kostelac

Objavljeno: 06.03.2019

OTOČAC - Dana 06. ožujka 2019. godine u Vijećnici Grada Otočca održan je radni sastanak s direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Dubravkom Ponošem, mag.ing.el.. Uz predstavnike Grada Otočca, gradonačelnika Stjepana Kostelca i Antoniju Bićanić, na sastanku je sudjelovao i direktor komunalnog poduzeća Gacka d.o.o., Slaven Prpić. Tema sastanka su bili projekti koje su Grad Otočac i Gacka d.o.o. uspješno realizirali (Energetska obnova nestambenih zgrada u vlasništvu Grada Otočca – HRO, Komunalac d.o.o. i zgrada javne uprave; povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, sanacija odlagališta komunalnog otpada „Podum“; razna komunalna vozila u vlasništvu Gacka d.o.o. te energetska obnova višestambenih zgrada kojima upravlja Gacka d.o.o.), kao i projekti koji su trenutno u tijeku (Građenje reciklažnog dvorišta u Otočcu – Odlagalište otpada „Podum“, Etapa II te projekt „Naučimo pametno gospodariti otpadom), a sufinancirani su od strane Fonda za zaštitu okoliša. Također, Ponošu, direktoru Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, izneseni su neki novi planovi i projekti te su ispitane mogućnosti i dobiveni savjeti kako ih realizirati.

Sastanak je završen zajedničkim zaključkom o kvalitetnoj suradnji i odgovornim pristupom prema projektima s obje strane što dokazuje broj realiziranih projekata i broj projekta koji su u tijeku.

Grad Otočac / I.B. 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr