Lika nekretnine

Otpočeli radovi na zgradi DVD-a u Brinju

Objavljeno: 05.06.2019

Osim radova na Kulturnom centru koji se već primiču kraju, u Brinju su ovih dana otpočeli i radovi na rekonstrukciji i opremanju zgrade DVD-a.

Sredstva za projekt rekonstrukcije  i opremanja zgrade DVD-a u Brinju osigurana su iz Programa ruralnog razvoja RH kroz operaciju 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Općina Brinje je financirala izradu projekta uređenja vatrogasnog doma od strane tvrtke Georad d.o.o. iz Jelenja, ali i odradila kompletnu prijavu na natječaj.  Za stručno vođenje projekta zadužena je Marija Sertić, savjetnica za ruralni razvoj i EU fondove pri Općini.

Radove na rekonstrukciji i opremanju vatrogasnog doma u vrijednosti od 2.856.479,85 kn izvodi tvrtka Givi d.o.o. iz Otočca, a usluga stručnog nadzora radova ugovorena je s tvrtkom Nova-invest d.o.o. iz Zagreba.

Radovi na vatrogasnom domu bi trebali u potpunosti biti gotovi do kraja ove godine, a završetkom  projekta vatrogasci će dobiti u potpunosti obnovljen i po modernim standardima  uređen  vatrogasni dom.

A.M.

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr