Lika nekretnine

Sinoć u Otočcu kao u košnici

Objavljeno: 16.06.2019

OTOČAC – Jučer je u Otočcu bilo živo i živahno, grad pun ljudi. Ma kako i ne će biti, em je bila smotra folklora, em je Škoro imao koncert, a tu je bilo i jedno vjenčanje, okićena kočija, nakićeni konji s barjačićima, ma milina pogledati. Narod se muva, snima, slika, ma svašta radi. I osjeća se poprilično dobro.  

A folkloraši, nakon što su po sparini odradili svoj dio posla i presvukli se u nešto laganije, okupili su se spontano, ili manje spontano, kao da je to sada važno, uhvatili se na maloj placi u kolo te zapjevali i zaigrali. I privukli masu promatrača.

Jučer popodne i sinoć, ma kamo god da se okreneš nešto se događalo. A nisu to u našem gradu „česti petci“, ove rijetke treba i te kako iskoristiti. Dakako. Odnosno, bolje rečeno, treba ih stvarati, producirati. A što rade primorska mjesta? Te ovdje feštica ovakva, te onamo srdelice onakve, pa utrke magaradi i tako to. Ne rade oni to poradi sebe, već zbog gostiju, jer gdje je ljudi i para se vrti. Oni su to shvatili, valjda ćemo i mi jednom do toga doći.

M. K.

Foto: M. K-G.

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr