Lika nekretnine

Policija zaprimila nove dokumente o Pupovčevoj umiješanosti u ubojstvo dr. Šretera!

Objavljeno: 17.06.2019

Saborski zastupnik Stevo Culej jučer je u jutarnjim satima Ravnateljstvu policiji prijavio Milorada Pupovca zbog njegovih saznanja o ubojstvu dr. Ivana Šretera ili čak možebitne umiješanosti!

Na naš upit ima li to veze s Pupovčevim istupom u Saboru kada je samovoljno pozvao DORH i nazvao se ratnim zločincem, Culej je odgovorio kako to nema veze:

“Ne obraćam pažnju na njegove performanse. Ja sam još prije godinu dana u Saboru postavio pitanje u vezi ubojstva dr. Šretera i uloge Milorada Pupovca u njemu. S obzirom da mi niti nakon godinu dana nitko nije odgovorio, odlučio sam ići ovim putem”, kazao je Culej za naš portal i dodao kako je možda i dobro da je čekao jer je policiji priložio na uvid i sasvim nove, dosad, neviđene dokumente.

“Uz sve navode koje je Slavko Degoricija iznio u svojoj knjizi o Šreterovom ubojstvu, a gdje se Pupovca konkretno sumnjiči za sudjelovanje u ovom zločinu, sada imamo i nove dokaze. Samo želim da ga inspektori konačno sjednu u stolac i postave mu konkretna pitanja jer je previše slučajnosti. Postoje sumnje da je Pupovac u trenutcima Šreterovog ubojstva bio u izravnoj svezi s njegovim egzekutorima. Konkretno mislim na Branka Pavića, zapovjednika logora Bučje, Vezmara, Džakulu. Sve se odvijalo u rujnu 1991. godine, a postoje i srpski spisi u kojima i sami Srbi izražavaju čuđenje da je Pupovac u to vrijeme najnormalnije održavao komunikaciju i s jednom i s drugom stranom. Zato mislim da ga se treba ozbiljno ispitati… Tada mu performansi ne će pomoći”, zaključuje Stevo Culej.

Dnevno.hr

 

 

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr