Lika nekretnine

HMK Otočac izborio izvrsne rezultate u Sarajevu na hard enduro utrci DOR 6

Objavljeno: 24.06.2019

Od 21 - 23. lipnja 2019. godine u organizaciji  Oldwheels Enduroclub Sarajevo održana je 6 međunarodna hard enduro utrka naziva Days of Revenge 6 ili skraćeno DOR 6.

Sama utrka bila je podijeljena na tri dana. Prvi dan vozio se slobodan trening. Drugi dan 22.6.2019 vozilo se prolog sastavljen od umjetnih prepreka gdje su se vozači sa boljim prolaznim vremenom borili za bolju startnu poziciju za treći dan u nedjeljnoj utrci 23.6.2019. Svaki vozač imao je mogućnost dva izlaska na prolog, a u bolje prolazno vrijeme od dva prologa uzimalo se u obzir za nedjeljnu startnu poziciju.

Staza utrke trasirana je na atraktivnim dijelovima planine Bjelašnice, a sami start je bio ispred Hotela Bjelašnica. Kao i svake godine, Hotel Bjelašnica, Hotel Han i Pansion Staza objavile su specijalne cijene noćenja za event DOR6 u iznosima od 20,00 €  do 30,00 € za polupansion.

U utrci je sudjelovalo pet nacija, vozači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Utrka se vozila u tri klase Expert, Hobby i Veteran. Iz Hrvatske je nastupilo 10 vozača od čega su bili najbrojniji vozači Hrvatskog moto Kluba Otočac koji su učestvovali na utrci sa šest vozača: Antonijo Cvitković – Majstorina, Dino Mileusnič, Ivan Kotvica, Manuel Borovac – Boky, Robert Dujmović i Emil Kotvica u dvije klase Hobby i Veteran.

Najuspješniji vozači HMK Otočac ostvarili su zavidno prvo i četvrto i sedamnaesto mjesto u Klasi Hobby:

1. mjesto - Antonio Cvitković Majstorina – sa vremenom 1:23:22

4. mjesto – Dino Mileusnić - sa vremenom 1:26:43

17. mjesto – Ivan Kotvica sa vremenom 1:51:36

Ostala tri vozača imali su tehničkih problema sa motociklima pa su bili primorani odustati prije kraja utrke.

Ovo je bilo ujedno odmjeravanje snaga i uvertira za sljedeću međunarodnu utrku naziva ’’Festival Enduro Extreme – FENIX 19’’ koja se održava u BiH mjestu Kreševo  28 – 30.6.2019.

 

Zoran Orešković

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr