Lika nekretnine

Odlikaši na prijemu kod gradonačelnika

Objavljeno: 27.06.2019

Gradonačelnik Grada Otočca dr.Stjepan Kostelac danas je u Velikoj vijećnici primio učenike osnovnih škola s područja Grada koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom kao i njihove nastavnike na čelu s ravnateljicom Škole. Gradonačelnik je svojim mladim sugrađanima rekao kako je ponosan na njih, njihov uspjeh, ali isto tako i uspjeh njihovih učitelja. Za 35 mladih koliko ih se okupilo danas u Gradskoj upravi gradonačelnik je pripremio prigodne poklone knjigu "Otočac na starim razglednicama. " a s istom knjigom zahvalio je i razrednicima, nastavnicima i profesorima kao i ravnateljici. 

Odlikaši kojima je razrednica bila Marina Prpić su: Petra Begović, Hana Draženović, Antonio Grahovac, Elena Jozing, Leona Jozing, Klara Jurković, Majda Jurković, Helena Kostelac, Karlo Lončar, Ivan Marić, Erik Netahli, Anamarija Nikšić, Ivan Njegovan, Lora Orešković, Ivan Prpić, Petar Rožman, Magdalena Šjljuka, Luka Varžak i Lara Vuić.

Razrednik Oliver Blašković: Mario Tomljanović, Magdalena Marković, Anja Šporčić, Lucija Ravenščak i Alan Končar.

Razrednica Dubravka Kostelac: Stela Budimir, Dalia Bogdanić, Dolores Lavrnja i Klara Šebalj.

Razrednik Antinio Rudelić: PŠ Ličko Lešće - Andrea Bartulac, Hrvoje Grahovac, Antonio Jovanović, Vanessa Orešković, Gabrijela Pateran i Danijel Vašarević.

Razrednik Berislav Kostelac: PŠ Švica - Ivan Majer.

Ukupno je 35 odlikaša koji su svih osam razreda škole završili s odličnim uspjehom. Na kraju se ravateljica Jasminka Devčić zahvalila na prijamu gradonačelniku kao i na odluci o darovanju udžbenika za učenike Osnovne škole "Zrinskih i Frankopana" Otočac koje je Grad Otočac financirao s 505.218,48 kn temeljem Odluke o financiranju nabave udžbenika za učenike osnovne škole s područja Grada Otočca.

I.B. 

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr