Lika nekretnine

Izboli se noževima

Objavljeno: 06.07.2019

GOSPIĆ – Od 4. na 5. srpnja na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, šest prometnih nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira.

U četvrtak je u popodnevnim satima na ugibalištu kod uvale Tatinja, Karlobag, nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil slovenske nacionalne oznake iz kojeg je ukrao žensku torbicu s osobnim dokumentima i bankovnom karticom u vlasništvu 46-godišnje Slovenke.

U četvrtak su oko 18 sati u Novalji na prilaznoj cesti za plažu Zrće nepoznati počinitelji počinili razbojništvo nad dvojicom Britanaca, ukravši im torbice s novcem i osobnim dokumentima.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnima državnim odvjetništvima biti podnijete kaznene prijave.

U četvrtak večer su policijski službenici prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mjestu Gornji Babin Potok uhvatili jednog muškarca, bez osobnih dokumenata, s vidljivim ozljedama na tijelu, te ubrzo u mjestu Rudoplje šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica imali vidljive ozljede na tijelu. U Općoj bolnici u Gospiću pružena je liječnička pomoć trojici muškaraca, te su zadobili lakše ozljede, dok je teško ozlijeđeni muškarac zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. S obzirom da je utvrđeno da su svi muškarci nezakonito prešli državnu granicu, u tijeku je utvrđivanje njihovog identiteta, te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu i kriminalističko istraživanje.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se u četvrtak u 8.30 sati u Novalji, kada je nepoznati vozač vozilom udario u ručni viličar namijenjen za transport paleta koji je uslijed udara odbačen i udara u desnu nogu 22-godišnjaka iz Zagreba koji je vršio istovar robe. Nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a pješak je zadobio teške tjelesne ozljede.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području  Korenice (2), Senja (1) i Novalje (2).

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom na području Novalje, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

PU ličko-senjska

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr