Lika nekretnine

Dodjela potpora za samozapošljavanje

Objavljeno: 14.07.2019

KORENICA - Općinski načelnik Općine Plitvička Jezera Ante Kovač objavio je javni poziv za dodjelu potpora nezaposlenim osobama za samozapošljavanje i mladim poslovnim subjektima za zapošljavanje (potpore male vrijednosti) na području općine Plitvička Jezera za 2019. godinu. Općina će dodijeliti pet potpora.

Korisnici potpora po ovom javnom pozivu mogu biti osobe s prebivalištem na području općine Plitvička Jezera koje će se nakon dobivene potpore zaposliti u poslovnom subjektu koji je registriran ili će biti registriran na području općine.

Potpore po ovom javnom pozivu ne će se odobriti osobama i poslovnim subjektima koje imaju nepodmirenih obveza prema općini kao i nepodmirenih obveza na ime javnih davanja.

Sredstva za ovu mjeru osigurana u proračunu Općine Plitvička Jezera u iznosu od 75.000 kuna. Potpora će biti dodijeljena u visini traženog iznosa, a maksimalni iznos potpore koju može koristiti jedan poslovni subjekt ili jedna nezaposlena osoba za samozapošljavanje je 15.000 kuna.

Prijava za dodjelu potpora se podnosi u roku od 15 dana od dana objave javnog poziva na službenim stranicama Općine Plitvička Jezera.

M. K.

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr