Lika nekretnine

Devet promtnih nesreća i jedna krađa

Objavljeno: 18.07.2019

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (17./18. srpnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i devet prometnih nesreća.

Od 16. lipnja do 17. srpnja 2019. godine u Drenovcu Radučkom nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje nije ništa ukrao i u podrum iz kojega je ukrao motornu kosilicu i motornu pilu, u vlasništvu 68-godišnjakinje Mariborčanke. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom, a dogodila se jučer u 11.30 sati u Ličkomu Petrovom Selu kada 26-godišnji Bosanac upravljajući osobnim automobilom udarilo u teretno vozilo. Vozač osobnog automobila je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Senja, gdje je jedna osoba teško ozlijeđena i na području Novalje gdje je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila jučer u 10.45 sati na cesti u Živim Bunarima kada se 36-godišnja Austrijanka upravljajući motociklom udarila u motocikl kojim je upravljao 58-godišnji Austrijanac. U prometnoj nesreći vozačica motocikla se teško ozlijedila.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Novalje, Otočca i Senja.

PU ličko-senjska

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr