Lika nekretnine

Dva migranta u Njemačkoj u devet dana tri osobe gurnuli pod vlak

Objavljeno: 30.07.2019

Četrdesetogodišnji muškarac gurnuo je u ponedjeljak na frankfurtskoj glavnoj željezničkoj postaji osmogodišnjeg dječaka pod dolazeći vlak i tako ga ubio. Osumnjičeni je odveden u pritvor, slučaj se istražuje kao ubojstvo, objavila je policija.

Prema policijskim navodima, svjedoci su rekli da je muškarac gurnuo dječaka i njegovu majku s perona VII. Četrdesetgodišnja žena uspjela se spasiti i izbjeći nadolazeći brzi vlak. Njezin sin zadobio je, međutim, fatalne ozljede.

Na željezničkoj postaji u tijeku je “velika policijska operacija”, rekla je policija. Osumnjičeni je pobjegao s mjesta događaja, ali je uhvaćen ispred željezničke postaje uz pomoć prolaznika. Policija je objavila da je počinitelj 40-ogodišni Eritrejac dodavši da još nije poznata veza između muškarca i njegovih žrtava pa tako nije poznat ni motiv ubojstva.

Glasnogovornica policije Isabell Neumann rekla je novinarima da je počinitelj na ispitivanju, a da je dječakova majka odvedena u bolnicu te da će također biti ispitana.

Nekoliko perona glavne frankfurtske željezničke postaje i najvećeg njemačkog željezničkog čvorišta zatvoreno je nakon incidenta.

Prije manje od dva tjedna, 34-godišnja majka gurnuta je s perona na tračnice u Voerdeu, u saveznoj državi Sjevernoj Rajni Vestfaliji. Poginula je pod dolazećim vlakom. Rečeno je da se 28-godišnji muškarac ženi tiho približio s leđa te da ju je gurnuo na tračnice. Sada je u pritvoru pod sumnjom za ubojstvo, a optužbe nije komentirao.

Kamenjar.hr

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr