Lika nekretnine

Trump: Razmišljam o tome da Antife imenujem terorističkom organizacijom

Objavljeno: 03.08.2019

Trump je gotov! Kad ga se dohvate hrvatski antifašisti, neće mu biti spasa. Taj “opaki desničar” koji je na čelu najveće svjetske sile na Twitteru je napisao: “Antife su skupina kukavičkih lijevih radikala i luđaka koji hodaju uokolo i udaraju ljude (…) u glave palicama za bejzbol. Razmišljam o tome da ih imenujem terorističkom organizacijom, skupa s MS-13 i ostalima”.

Najavio je to poslije niza terorističkih napada američkih antifašista na nevine ljude i pod pritiskom desetaka tisuća Amerikanaca koji traže spas od te podivljale skupine. Kad bi bili proglašeni teroristima, to bi uvelike olakšalo posao policiji.

Naravno, nisu izostale reakcije, pogotovo iz Europe, a iz Njemačke se javio, što je poslastica za naše antitrumpovske lijeve medije, “novinar bosanskohercegovačkih korijena Krsto Lazarević”.

Zacijelo nisu nimalo ravnodušni ni hrvatski antifašisti, pa premda su manje nasilni od američkih, bilo bi normalno razmisliti o tome bi li se oni mogli nazvati imenom kakvim ih namjerava nazvati Trump zbog nasljeđa u kojem je žrtava terora bilo na desetke tisuća.

To prije što je to nasljeđe iz Jugoslavije koju su partizanski antifašisti učinili vrlo sličnom fašističkim državama.

Milan Ivkošić / Kamenjar.hr

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr