Lika nekretnine

U četvrtak radionica Kreativno pisanje

Objavljeno: 21.08.2019

OTOČAC – Moderna djeca, pametna, znaju svašta, a kako i ne će znati kada imaju pametne telefone, tabletiće, računala i sva ta druga čuda. Skidaju oni različite aplikacije k'o od šale, stariji se samo čude i razrogačenih očiju i otvorenih usta u njih bleje, ne razumije se oni u te novotarije.

Svijet ide naprijed, krupnim koracima, štono bi se reklo „od sedam milja“. A kada se tako brzo korača, mnogo toga se i prekorakne, brzina je to, ne zamijeti se mnogo toga, u silnoj žurbi samo naprijed i naprijed, prema nekom cilju kojega nigdje nema na obzorju sumanuto se korača.

A da se u tom silnom koračanju baš sve ne zabatali, u okviru Dičjeg leta Otočac 2019. će u Narodnoj knjižnici u gradu sutra biti održana radionica pod nazivom Kreativno pisanje. Treba djecu učiti pisati, djeca slabo znaju pisati, gotovo nikako, djeca se ne znaju izražavati ni verbalno, a kamoli literarno, zato je kreativno pisanje dušu dalo da se popravi ako se što popraviti dade. Zato će ovu radionicu voditi pjesnikinja i ravnateljica Narodne knjižnice Jadranka Prša od 18 do 19:30 uri.

M.K.

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr