Lika nekretnine

Srce Velebita – utrka Uspon na Tulove grede - 13. do 15. rujna

Objavljeno: 05.09.2019

GOSPIĆ - Treću godinu za redom biciklijada Srce Velebita –  utrka Uspon na Tulove grede upisana je u kalendar mnogobrojnih ljubitelja biciklističkih izazova u netaknutoj prirodi Velebita i Like.

Biciklijada kreće već u petak 13. rujna ispred Hostela Sveti Rok, kako bi se sudionici priviknuli na savršeno čisti zrak u kombinaciji vožnje biciklom i planinarenja kroz bike & hike program na Tulove grede ili Zir – 45 km odnosno 30 km vožnje biciklom nakon kojeg slijedi planinarenje u trajanju od 2,5 sata.

U subotu, dan poslije, slijedi utrka Srce Velebita - Uspon na Tulove grede u ženskoj i muškoj kategoriji na lakšoj ili težoj stazi te zasebnoj AC/DC kategoriji (elektro-bicikli). Za najbolje sudionike osigurane su vrijedne nagrade.

A tek u nedjelju 15. rujna na redu su tri vođene ture: Zir i Suvajski bunari - dolinom uz izvore i potoke Općine Lovinac (35 km, visinska razlika 360 m), zatim Winnetou - nova produljena staza iz Like na more (52 km, visinska razlika 1850 m) i Mile vode -  opaka tura samo za najspremnije (63 km, visinska razlika 1000 m).

Ima toga još za vidjeti. Doživjeti i uživati, samo trba doći.

PPV/M.K.

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr