Lika nekretnine

Misa na Malu Gospu na Poljicima

Objavljeno: 08.09.2019

OTOČAC - Mala Gospa na Poljicima, svetu misu predvodio je mons.mr. Tomislav Šporčić, dekan i župnik otočki. Euharistijsko slavlje animirala uz pjesmu i orgulje č. s. Ljubomira Lešić.  

 

Kamo današnji svijet ide, imamo teške statistike o stotinama škola koje se zatvaraju, Crkva se okreće malenima. Ističući Mariju, Crkva ističe pravu vrijednost stvorenja, roditelji su ti koji odgajaju za život. Vjernik se mora povjeriti Bogu, moramo imati povjerenja u Boga. Čija zamisao vlada svijetom, obitelji treba razoriti i onemogućiti, roditelje zvati roditelj 1 i 2, to je tragedija, to je teški košmar. Treba rađati život, treba gajiti život i biti ovisan o životu, danas se želi biti slobodan. Budućnost je u Bogu, bez Boga nema budućnosti. Prestanimo izigravati ozbiljnost, poučavajmo koliko je ljubav moćna – samo su neke od naznaka iz propovijedi mons. Šporčića.

 

Na kraju mise bio je blagoslov male djece koje su roditelji donjeli na rukama ili su s njima došli na svetu misu, a svi su dobili i prigodan poklon svetu sličicu s molitvom određenog sveca. 

 

I.B.

 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr