Lika nekretnine

U subotu održan 4. Trk uz Gacku

Objavljeno: 15.09.2019

OTOČAC - Jučer je održan četvrti po redu Trk uz Gacku”, a kojega je  u organizirala Zajednice športskih udruga grada Otočca. Trčalo se na 800, 1.600 i 5.000 metara.

Na 800 metara za uzrast od 1. do 4. razreda u kategoriji djevojčice pobijedila je Julija Bukovac, dok su 2. i 3. mjesto osvojile Petra Rudelić i Tara Verhas. U kategoriji dječaci najbrži je bio Jan Kranjčević, a 2. i 3. mjesto osvojili su Marko Kostelac i Niko Burić.

Kod uzrasta od 4. do 8. razreda kod djevojčica najbrža je bila Karla Lončar, a 2. i 3. mjesto zauzele su Lana Majetić i Marta Fajdetić. Kod dječaka istoga uzrasta 1. mjesto je osvojio Stjepan Plavčić, dok su 2. i 3. mjesto osvojili Franko Kostelac i Ivan Žubrinić.

U disciplini 1.600 metara za građanstvo (muški) najbrži je bio Neven Vojić, a 2. i 3. mjesto osvojili su Ivan Krznarić i Valentino Hršak. Kod žena najbolja je bila Kristina Kranjčević, dok su Iverija Filipović i Ksenija Marković zauzele 2. i 3. mjesto

U disciplini na 5.000 metara u kategoriji žene najbolja je bila Patricia Maras, a 2. i 3. mjesto osvojile su Klara Prpić i Marijana Lemić. Kod muških najbrži je bio Goran Đogolović, dok su Dragan Štakić i Emir Hadžić osvojili 2. i 3. mjesto.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr