Lika nekretnine

Predstava "Žene u crvenom" oduševila publiku

Objavljeno: 22.09.2019

U Otočcu su sinoć, u Gackom pučkom otvorenom učilištu gostovali glumci Amaterskog kazališta Gospić, koji su izvelu predstavu ‘Žene u crvenom’.

Riječ je o komediji koja govori o četiri potpuno različite žene, koje se unatoč godinama, poslu i društvenom statusu potpuno razumiju. U svakoj od njih javljaju se previranja između vlastite krhkosti i  vlastite snage. Kroz mahanje oružjem, pjevanje i pokoju psovku te izražavanje vlastitih osjećaja vode publiku vlastitim šarmom i duhovnošću, one su čelične žene u crvenom.

S elementima komedije i trilera  Amatersko kazalište Gospić je na daskama koje život znače podarilo gledateljima smijeh, suze i motiv za razmišljanje.

Glumile su: Tatjana Kolak,Maja Brozičević, Marija Šaban i Naomy Ojurović-Čačić. Režija: Anela Serdar-Pašalić i Dragica Uzelac, autor teksta Davor Špišić.

Lepršavi dijalozi žena često su izazivali reakciju publike koja je bila oduševljena predstavom, dugačak aplauz na kraju predstave bio je znak da je publika iz dvorane otišla zadovoljna viđenim.

 

I.B. 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr