Lika nekretnine

Hrvoje Mudrovčić državni prvak u MTB usponu, Toniju Mariću bronca

Objavljeno: 28.09.2019

U subotu je u Samoboru održana utrka "Samobor Uphill - Mesićev uspon 2019." na kojoj su okrunjeni novi prvaci Hrvatske u disciplini uspon.

Gotovo 70 natjecateljica i natjecatelja potegnulo je proteklog vikenda u Samobor ne bi li se okušalo na stazi koja je svoj start imala u mjestu Smerovišće, a cilj na najvišem vrhu Samoborskog gorja, popularnom Japetiću. 

Na startu utrke pojavili su se natjecatelji u većini starosnih kategorija međutim konkurencija unutar istih i nije bila pretjerano brojna. Biciklistički klub BARKAN Otočac na utrci je imao tri predstavnika u natjecateljskim kategorijama koji su ostvarili izvanredne rezultate.

U kategoriji Master A nastupio je Hrvoje Mudrovčić te osvojio naslov državnog prvaka. Ovo je nakon 2012. godine i naslova prvaka u kategoriji cross country druga Hrvojeva medalja zlatnog sjaja sa državnih prvenstava. Valja naglasiti kako je Hrvoju u istoj disciplini završio kao drugoplasirani.

 U kategorijama  „Junior“ nastupio je Toni Marić te se u svojoj kategoriji završio kao treći popevši se na pobjedničko postolje.

U kategoriji „Sport“ nastupio je Alen Marić te završio kao četvrti

Ostvarena dva postolja na nacionalnom prvenstvu te jedno četvrto predstavlja izniman uspjeh kluba na kraju medaljama bogate 2019. natjecateljske godine. Sa ostvarenim rezultatima u usponu i maratonu možemo zaključiti kako je ovo bila jedna od najboljih sezona Barkanovaca od osnutka 2007. godine. Ovim lijepim rezultatima privodimo sezonu kraju i spremamo se za novu.

Link na rezultate: https://www.hbs.hr/vijesti/nacionalno-prvenstvo-u-mtb-usponu/

A.M. / I.B. 

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr