Lika nekretnine

Ginu li motoristi, ginu

Objavljeno: 14.10.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (11.-14. listopada) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je devet prometnih nesreća.

U subotu u 14.20 sati na dionici državne ceste broj 8 u mjestu Sveti Ivan dogodila se prometna nesreća kada je 53-godišnji Slovenac upravljao motociklom i udario u motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnji Slovenac te je potom udario i u motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnja Slovenka. Uslijed zadobivenih ozljeda, 53-godišnji vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja, dok je 40-godišnja vozačica motocikla lakše ozlijeđena.

U nedjelju u 15.45 sati u Barić Dragi dogodila se nesreća kada je 40-godišni Stubičanin upravljao motociklom te pao na kolnik i udario u stup zaštitne metalne ograde. Vozač motocikla je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena dogodila se u subotu u 16.25 sati u Sušnju kada je 46-godišnji Gospićanin upravljao te pao zajedno s motociklom na kolnik, kojom prilikom se teško ozlijedio. 

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (4), Otočca (1) i Korenice (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 82 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 2 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Otočcu kod 26-godišnjeg Brložanina (1.22 g/kg).

 

PU ličko-senjska

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr