Lika nekretnine

Narod narušava javni red i mir

Objavljeno: 21.10.2019

GOSPIĆ - Protekli vikend na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je devet prometnih nesreća, pet narušavanja javnog reda i mira i dragovoljna predaja streljiva.

Evidentirana je jedna prometna nesreća s poginulom osobom, a dogodila se u subotu u 12.20 sati na području Karlobaga kada je 41-godišnji Talijan upravljao motociklom i udario u osobni automobil. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač motocikla je preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći, dok je 10-godišnjak iz osobnog automobila lakše ozlijeđen. 

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića i Korenice. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Ovog vikenda su na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 64 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 3 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Korenici kod 25-godišnjeg Otočanina (1.70 g/kg). 

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su drskim ponašanjem na području Korenice i Novalje, tučnjavom na području Novalje, svađom i vikom na području Korenice, te držanjem životinja bez nadzora na području Karlobaga. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

Jučer je građanin s područja Gospića dragovoljno predao 85 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr