Lika nekretnine

U Brinju održana prezentacija projekta „Razvojni centar Ličko–senjske županije “

Objavljeno: 28.10.2019

BRINJE - Dana 23.10.2019. u vijećnici Općine Brinje održana je prezentacija projekta „Razvojni centar Ličko – senjske županije “. Ciljevi projekta su izgradnja središnjeg mjesta za pružanje profesionalnih poslovnih usluga poduzetnicima i ulagačima na području Ličko – senjske županije, poticanje razvoja poduzetništva kroz osiguranje usluge poduzetničkog inkubatora i akceleratora, izgradnja postrojenja za preradu voća, povrća i meda te olakšavanje i stimuliranje poslovanja poduzetnika početnika i postojećih poduzetnika. 

Ovi će se ciljevi postići kroz tri rezultata: 1.Obnovljena zgrada za smještaj Razvojnog centra,
2.Opremljen Razvojni centar, 3.Uspostavljena GIS platforma za informiranje ulagača (poduzetnika koji hoće započeti poslovanje u Ličko-senjskoj županiji i onih koji žele ulagati na području Ličko-senjske županije)

Partneri na ovom Projektu su Grad Gospić i Razvojna agencija Ličko-senjske županije-LIRA, a suradnici Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek, Općina Plitvička Jezera, Općina Perušić, Općina Udbina, Općina Brinje, Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

 

OB / I.B. 

 

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr