Lika nekretnine

Dvije krađe, pet prometnih i jedan red i mir

Objavljeno: 11.11.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (8.-11. studenog) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, pet prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

Od 7. do 9. studenog je u Kompolju nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 47-godišnje Riječanke iz koje je ukrao hladnjak, pokrivače, tepihe, nakon čega je provalio u ostavu za alat iz koje je ukrao motornu pilu i bušilice.

U petak, 8. studenoga, ispred ugostiteljskog objekta u Krasnu su nepoznati počinitelji ukrali tri motora u vlasništvu Talijana.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnima državnim odvjetništvima.

Evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića i Senja. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Senja.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 54 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Korenici kod 30-godišnjeg Koreničanina (1.81 g/kg).

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je na području Donjeg Lapca, vrijeđanjem ili omalovažavanjem službene osobe, te svađom i vikom. Protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

PU ličko-senjska

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr