Lika nekretnine

K.K."Velebit" Otočac rezultatom 6 - 2 pregazio Grmoščicu iz Zagreba

Objavljeno: 17.11.2019

OTOČAC - U posljednjem devetom kolu jesenske takmičarske sezone kuglači Kuglačkog kluba Velebit iz Otočca uvjerljivo su dotukli vrlo jaku ekipu Grmoščice iz Zagreba i to rezultatom  6 : 2.

Ekipa Velebita suočila se problemom sastava jer se najbolji pojedinci nisu pojavili zbog povreda,a mladi su se još uhodavali tako da je s jednom pobjedom zauzela posljednje mjesto na tablici.

Naravno da nastavak sezone nije pokazao željene ili rezultate iz proteklog vremena ekipi nije preostalo nego zasukati rukave malo jače i prionuti poslu.Upravo takav pristup pokazao je rezultate kod susreta s vrlo jakom ekipom Grmoščice iz metropole koja je na visokom 4.mjestu na tablici i koja nije očekivala ovakav otpor u gradskoj kuglani u Otočcu.

Uz dobru i glasnu podršku navijača i ljubitelja kuglanja  susret je započeo vrlo žustro i dva boda u prvoj postavi trojice kuglača obećavao je da igra uzima ozbiljan tok. Velebit je započeo u najjačoj trojki, tako da je strah od poraza kod gostiju postao vidljiv.

Druga trojka nastavila je kao i prva tako da su na kraju osvojili 4.boda i plus dva zbog više porušenih čunjeva i time zaključili susret s rezultatom 6:2. Ekipa gostiju porušila je 3394.čunja, dok je ekipa domaćina nadmašila ovu cifru i porušila 116.č. više ili 3510.č.ukupno.

Najbolji pojedinac kod gostiju bio je Damir Fučkar s 592.č.,dok je kod domaće  ekipe najbolji pojedinac bio Brako Šebalj s 623.č. ujedno i najbolji pojedinac susreta. Ovim susretom završena je jesenska sezona prve lige a 21.01 2020.u goste u naš Grad dolazi ekipa Medveščaka 1958. iz Zagreba, a rezultat iz ovog susreta nek im bude poruka da u gradskoj kuglani pušu drugi vjetrovi.

Suret su uspješno priveli kraju suci Dražen Netahli i Krešimir Mesić obojica „A“ klase uz tehničku podršku Damira Dade Sladovića. Kuglačke aktivnosti ne prestaju, pa se u nadolazećim  turnirima može samo još bolje uigrati i ojačati sastav, a i zadnje mjesto na tablici odlazi u prošlost jer se Velebit popeo malo prema vrhu tablice a i ekipe koje predstavljaju protivnike u narednoj sezoni nisu van „dometa“ ekipe Velebita pa nam preostaje samo da im poželimo što bolji nastavak takmičenja.

 

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta

Programi obilaska jezera
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr