Lika nekretnine

Jedno kazneno, šest prometnih i nešto sitnijih stvarčica

Objavljeno: 25.11.2019

GOSPIĆ - Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom iz Podlapače, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Sumnjiči se da je 7. studenog 2019. u Podlapači vozeći traktor po livadi oštetio 40 plastičnih stupića električnog pastira u vlasništvu 57-godišnjeg Udbinjanina.

Tijekom vikenda evidentirano je šest prometnih nesreća. Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice i Senja. U njima je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u petak, 22. studenog u 12.40 sati u Jošanima kada je 67-godišnji Zagrepčanin upravljao osobnim automobilom i sletio s ceste. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC Dubrava.
 
Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Korenice (1) i Karlobaga (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 44 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 2 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

PU ličko-senjska

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr