Lika nekretnine

Romi napali dostavljača pizze, a Kajtazi šuti li ga šuti!

Objavljeno: 01.12.2019

Nemili događaj koji se odvijao sinoć ispred jednog kafića u okolici Čakovca tema je o kojoj danas bruji naš kraj

Iako smo razgovarali s nekima od aktera, zbog njihove sigurnosti nećemo im otkrivati identitet, a kako je u tijeku intenzivna policijska istraga uskoro očekujemo i više službenih informacija.

Sve je započelo jučer oko 19:45 sati kada su u pizzeriji, udaljenoj nekoliko kilometara od spomenutog kafića, telefonski primili narudžbu za 3 jumbo pizze. Kada su bile spremne za isporuku preuzeo ih je 23-godišnji dostavljač i krenuo na lice mjesta. Budući da je kao adresa naveden naziv kafića putem je nazvao naručitelja i obavijestio ga da stiže za nekoliko minuta.

– Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore. Nakon toga iz gepeka su izvukli pizze i razbježali se. Sve to je trajalo minutu, možda minutu i pol, ali s nožem pod grlom činilo mi se kao čitava vječnost. Kad su otišli trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, jer sam bio u šoku, a i danas još ne mogu vjerovati da mi je život bio ugrožen radi 3 pizze, govori nam 23-godišnjak, prenosi emedjimurje

Kad se pribrao nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu.

O ovoj situaciji razgovarali smo i s vlasnikom kafića ispred kojeg se sve dešavalo.

– Napadači uopće nisu bili u našem kafiću, već su ga naveli kao lokaciju za dostavu i zatim ispred njega postavili zasjedu. To mjesto je dosta mračno i malo udaljenije od našeg ulaza, pa nitko od osoblja i gostiju nije vidio što se dešava. Strašno je da svjedočimo ovakvim situacijama, jer se tako nešto ne dešava prvi put i krajnje je vrijeme da se poduzmu sve potrebne mjere kako bi spriječili da se desi nešto još gore, rekao je zabrinuti vlasnik.

Iz policije doznajemo da se provodi intenzivna istraga i možemo se samo nadati da će brzo donijeti rezultate o čemu ćemo izvijestiti čim dobijemo službeno izvješće.

Priznajem.hr

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr