Lika nekretnine

Jedno kazneno, pet prometnih i dva vikanja

Objavljeno: 09.12.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (6.-9. prosinca) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, pet prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

Od 2. studenoga do 6. prosinca 2019. godine u Otočcu je nepoznati počinitelj provalio u nenastanjenu kuću u vlasništvu 60-godišnjeg Zagrepčanina iz koje nije ukrao ništa. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice. U njima su tri osobe lakše ozlijeđene. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Novalje.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 42 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Otočca, te svađom i vikom na području Gospića. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

PU ličko-senjska

 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr