Lika nekretnine

Žena iz Gospića dragovoljno predala 442 komada raznog streljiva

Objavljeno: 18.12.2019

U protekla 24 sata (17./18. prosinca 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri prometne nesreće i dragovoljna predaja streljiva.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2) i Korenice (1).

Jučer je građanka s područja Gospića dragovoljno predala 442 komada raznog streljiva koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja – manje tragedija“ i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.   

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.

PU Ličko-senjska 

Foto: Ilustracija 

 

 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr