Lika nekretnine

Mnogo prometnih

Objavljeno: 23.12.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (20.-23. prosinca) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, 12 prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

U petak, 20. prosinca, u Senju je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 44-godišnjeg Kuterevca, iz koje je ukrao novac i zračnu pušku. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića. U njima su dvije osobe lakše ozlijeđene. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (7), Otočca (2) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 30 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 8 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Brinju kod 33-godišnjeg Brinjaka (2.53 g/kg).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Donjeg Lapca, te svađom i vikom na području Senja. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

PU ličko-senjska

 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr